NATURALNY KREM ANTYSEPTYCZNY - Maść o właściwościach antyzapalnych, antyseptycznych, antygrzybiczych, ściągających i chłodzących

98,00 zł
Brutto
Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Himalaya

NATURALNY KREM ANTYSEPTYCZNY

Maść o właściwościach antyzapalnych, antyseptycznych, antygrzybiczych, ściągających i chłodzących do stosowania zewnętrznego przy zapaleniach, podrażnieniach, skaleczeniach i innych podrażnieniach skóry.

DZIAŁANIE:
Krem antyseptyczny zawiera zioła ajurwedyjskie, które posiadają regenerujące. Składniki zawarte działają anty-zapalnie, antyseptycznie, ściągająco wykazując przy tym chłodzące właściwości na zaczerwienionych z powodu zapalenia miejscach na skórze. Krem antyseptyczny przynosi korzyści z połączenia nowoczesnej nauki ze starożytną tradycją ajurwedyjską ukazując swoją bardzo skuteczną moc działania.

ZALECENIA STOSOWANIA:
Wspomaga proces regeneracji i chroni przed infekcjami w następujących przypadkach:

  • Skaleczenia
  • Krosty
  • Oparzenia
  • Otarcia
  • Wypryski
  • Zaczerwienienia
  • Infekcja grzybiczna

SKŁAD:

  • Aloe vera Barbados Aloe, Kumari - działa antybakteryjnie i ściągająco. Wspomaga regenerację powierzchni skóry.
  • Migdał Prunus amygdalus, Vatada - znany jest ze swoich ściągających właściwości, sprawdzony w swędzących otarciach i wypryskach na skórze.
  • Vitex negundo, Nirgundi - ekstrakt olejowy posiadający dobre przeciwzapalne i antyinfekcyjne właściwości.
  • Marzanna indyjska Rubia cordifolia, Manjistha - posiada ściągające i antyseptyczne właściwości, działa także antybakteryjnie i antyalergicznie.
  • Miał cynkowy Yashad Bhasma - jest użyteczny w wielu rodzajach skórnych zaburzeń. Nauka udowadnia, że przyspiesza proces powrotu do zdrowia.
  • Sodium Biborate Tankana jest dobrym środkiem ściągającym i antyseptycznym.

SPOSÓB UŻYCIA:
Niewielką ilość Kremu antyseptycznego nanosić na uszkodzone powierzchnie skóry dwa razy dziennie.

Himalaya
100 Przedmioty

Specyficzne kody

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.